KAVA PRO
Залишити заявку
Залиште заявку, ми вам передзвонимо

Політика конфіденційності

Компанія "Kava Pro" є власником виключних майнових прав на офіційному веб-порталі https://kava.pro/ (далі - Веб-портал). Дана політика підприємства визначає інформацію про те, які відомості ми отримуємо і збираємо під час відвідування нашого Веб-порталу, а також порядок її використання у відповідності до норм чинного законодавства України.

Відвідавши наш Веб-портал, Ви погоджуєтесь з даними умовами конфіденційності, тому просимо детально їх вивчити.
Також звертаємо Вашу увагу на те, що дана політика конфіденційності поширюється тільки на даний Веб-портал і на інформацію, яка збирається з його допомогою. Вона не поширюється на інші веб-портали і не може бути застосовна до веб-порталів третіх осіб, з яких можуть робитися посилання на даний Веб-портал. Компанія залишає за собою право в односторонньому порядку в будь-який час змінити умови політики конфіденційності. При цьому такі зміни вступають в силу після публікації їх на Веб-порталі. У разі незгоди зі змінами конфіденційності, Ви зобов'язані відмовитися від доступу до Веб-порталу та негайно припинити використання інформації, що міститься на Веб-порталі. При використанні даного Веб-порталу Вам не надається право інтелектуальної власності на сам Веб-портал і на інформацію, що міститься на ньому. Під словом інформація слід розуміти будь-які дані, які містяться на Веб-порталі, в тому числі фото-, відео-матеріали, графічні зображення, тексти, логотип, дизайн і т.д.

Використання прав інтелектуальної власності на інформацію (включаючи копіювання будь-якої інформації, фото-, відео-матеріалів, перемальовування графічних матеріалів і т.д.), яка міститься на Веб-сайті, а також сам Веб-портал можливе тільки з письмового дозволу власника даного Веб -порталу. Дана політика конфіденційності забороняє Вам використовувати будь-які елементи логотипу компанії.

У разі наявності на Веб-порталі інформації, яка створена або завантажена третіми особами, Компанія не несе відповідальності за неї. Тому всі претензії слід пред'являти третім особам, так як вони несуть повну відповідальність за опубліковану інформацію.

З метою підвищення зручності використання і поліпшення роботи Веб-порталу ми збираємо неперсоналізована інформацію про ваші дії за допомогою сервісів аналітики і статистики, таких як Google Analytics і Yandex Metrika. Також, користуючись даними Веб-порталом, Ви погоджуєтеся надати правдиву і точну інформацію про себе і свої контактні дані, і даєте згоду на обробку персональних даних. При використанні Веб-порталу Ми здійснюємо збір та обробку Ваших персональних даних, пов'язаних з ідентифікацією, розсилкою інформаційних матеріалів по Вашій згоді, відповідями на Ваші запити і листи, отриманням Ваших заявок на придбання послуги, товару, іншої інформації.

Компанія не займається відчуженням, обміном або передачею Ваших персональних даних третім особам, за винятком випадків, передбачених законами України.

Ви маєте повне право на захист своїх персональних даних, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», а саме:
1) знати про місцезнаходження бази даних, яка містить персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження її володільця чи розпорядника;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані, що містяться в базі персональних даних;
3) на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
4) отримувати не пізніш як через 30 календарних днів з дня отримання запиту, крім випадків, передбачених законом, інформацію про зберігання персональних даних у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст персональних даних, які зберігаються;
5) пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням про обробку своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні повноважень, передбачених законом;
6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником даної бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи не є істинними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним наданням, а також на захист від надання відомостей, які не є правдивими або паплюжать честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи ;
8) звертатися з питань захисту своїх прав персональних даних до органів державної влади, органи місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити поправки щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Ми постійно працюємо над вдосконаленням нашого Веб-порталу. Тому постійно впроваджуємо, видаляємо або припиняємо деякі елементи в тому чи іншому розділі Веб-порталу.

Особливо звертаємо Вашу увагу на те, щоб Ви з гідністю користувалися даними Веб-порталом і не намагалися здійснити несанкціоноване втручання в його роботу. Дотримуйтесь наших рекомендацій і дійте у відповідності з наведеними на Веб-порталі інструкціями.
Замовити дзвінок
© 2005 - 2019 KAVA PRO. Всі права захищені.
Політика конфіденційності.
Маркетинг та просування - Digital team